Η ALPHANETRIX αποκλειστικός αντιπρόσωπος των 3D printer της Leapfrog στην Ελλάδα.

Νέα Συνεργασία Alphanetrix – Canon σε large format printer – Γνωρίστε το μοντέλο Imageprograph IPF770 MFP L36
10 Νοεμβρίου 2017
Supermicro – 18Η στην λίστα fortune’s top 100 fastest growing companies worldwide
10 Νοεμβρίου 2017
Show all

H Alphanetrix είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των 3D printer της εταιρείας Leapfrog.  Η Leapfrog ιδρύθηκε το 2012 με έδρα την Ολλανδία και ήταν από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες που εισήγαγε στην παγκόσμια αγορά τους plug-and-play 3D printer, προμηθεύοντας τους πελάτες της με προϊόντα τεχνολογικά προηγμένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό της.

Όραμα της εταιρείας είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της υπάρχουσας τεχνολογίας και του μέλλοντος στο 3D printing και η ανάπτυξή της ήταν ραγδαία από την πρώτη στιγμή, σε μία αγορά που αναπτύσσεται κάθε χρόνο κατά 30%. Χαρακτηριστικό της πορείας της είναι ότι βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει στους απλούς desktop 3D printer τα προτερήματα των πανάκριβων μηχανών, σε πολύ προσιτές τιμές.

Πρωταρχικό μέλημα της Leapfrog είναι να παρέχει στους χρήστες εύχρηστες συσκευές, εξαιρετικού ντιζάιν οι οποίες ταυτόχρονα παράγουν προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι πελάτες της γνωρίζουν ότι μπορούν να προσδοκούν 100% αξιοπιστία και εξαιρετικό φινίρισμα χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουν στον πιο ακριβό 3D printer της αγοράς.

Η εταιρεία παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να χρησιμοποιούν μία ευρεία γκάμα εξελιγμένων υλικών από την δική της γκάμα industrial grade υλικών, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν υλικά τρίτων προμηθευτών. Είναι σίγουρο ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να εκπλήσσει με την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, την αξιοπιστία, την ευκολία χρήσης, και τις προσιτές της τιμές. (https://www.alphanetrix.gr/index.php/en/news/134-alphanetrix-leapfrog-new-partnership)

X