Η Alphanetrix μοναδικός Autodesk Specialized Partner.

Supermicro – 18Η στην λίστα fortune’s top 100 fastest growing companies worldwide
10 Νοεμβρίου 2017
Η Alphanetrix LENOVO Silver Workstation Expert
29 Δεκεμβρίου 2017
Show all

Η Alphanetrix μοναδικός Autodesk Specialized Partner στις λύσεις μηχανολογικής σχεδίασης της Autodesk

Η συνεργασία της Alphanetrix με την Autodesk αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρίας μας και έχει εξελιχθεί ως μια από τις κύριες δραστηριότητες μας, μεταφραζόμενη σε σημαντική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και σε ανάπτυξη της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας.

Αποτέλεσμα της προσέγγισης μας αυτής, αποτελεί το γεγονός ότι η Alphanetrix είναι ο μοναδικός Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα, και με Autodesk Specialization για το σύνολο των κατηγοριών των προϊόντων της , ενώ παράλληλα αναδείχθηκε Νο1 Autodesk Reseller για πέμπτη συνεχή χρονιά (2012, 2013, 2014, 2015 και 2016)!!!

Πρόσφατα μάλιστα η Alphanetrix κατέκτησε μια ακόμη σημαντική διάκριση με την ανάδειξη της ως ο μοναδικός Autodesk Specialized Partner στις λύσεις μηχανολογικής σχεδίασης της Autodesk (Inventor Professional, AutoCAD Mechanical, Product Design & Manufacturing Collection, κα). Η κορυφαία αυτή διάκριση ήταν αποτέλεσμα ειδικής διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών της Alphanetrix (τόσο του τμήματος πωλήσεων όσο και των CAD Application engineers της εταιρίας), αποδεικνύοντας έμπρακτά τη σταθερή και ολοένα αυξανομένη επένδυση της στην προώθηση των λύσεων μηχανολογικής σχεδίασης της Autodesk στην ελληνική αγορά.

X