Νέα Συνεργασία Alphanetrix – Canon σε large format printer – Γνωρίστε το μοντέλο Imageprograph IPF770 MFP L36

Η ALPHANETRIX αποκλειστικός αντιπρόσωπος των 3D printer της Leapfrog στην Ελλάδα.
10 Νοεμβρίου 2017
Show all

Η Alphanetrix, στο πλαίσιο της μοναδικής τοποθέτησης που διαθέτει στην ελληνική αγορά, διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει σε επαγγελματίες μηχανικούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των μελετών και των κατασκευών!

Η νέα μας συνεργασία που ξεκίνησε με την εταιρεία Canon, παγκόσμιο πρωτοπόρο και ηγέτη στην κατασκευή large format printer. Η Canon Europe, θυγατρική της ιαπωνικής Canon Inc., για πάνω από 50 χρόνια προμηθεύει την ευρωπαϊκή αγορά με imaging technologies, συνεισφέροντας περίπου στο ένα τρίτο του παγκόσμιου τζίρου, ενώ το προσωπικό της ανέρχεται στους 18.000 εργαζόμενους.

Η σειρά Canon imagePROGRAF

Οι λύσεις imagePROGRAF της Canon σε large format printer προσφέρουν γρήγορη εκτύπωση ακριβείας, σάρωση και ροές εργασίας κοινής χρήσης, και μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Σχεδιασμένοι για να μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε workflow της αρχιτεκτονικής, της μελέτης και της κατασκευής, οι εκτυπωτές imagePROGRAF είναι εύχρηστοι, με υψηλή παραγωγικότητα και μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και με τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά:

-Τεχνολογία 5-color reactive ink για απαλές καμπύλες, λεπτές γραμμές, λεπτομερή κείμενα και ζωντανές εικόνες

-Πλήρη υποστήριξη των CAD application με HP-GL και HP-RTL

-Οικονομική λειτουργεία για low cost εκτυπώσεις, η οποία μειώνει την κατανάλωση μελανιού στο 50%

-Εκτύπωση χωρίς περιθώρια

-Βελτιστοποιημένος iPF Driver για AutoCAD

Το μοντέλο ImagePROGRAF iPF770 MFP L36

To μοντέλο imagePROGRAF iPF770 της Canon, θα γίνει το αναντικατάστατο εργαλείο σας. Αυτός ο ειδικά σχεδιασμένος 36″/Α0 για εφαρμογές CAD/GIS large format printer, συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα, ακρίβεια, εντυπωσιακό return on investment και πολύ ανταγωνιστική τιμή! (https://www.alphanetrix.gr/index.php/en/news/90-alphanetrix-canon-large-format-printer-imageprograf-ipf770-mfp-l36)

X