Η CGS plus είναι είναι εδραιωμένη ευρωπαική εταιρεία προγραμματισμού στον τομέα των μεταφορών, της υποδομής και της AMK(Αρχιτεκτονική, Μηχανική και κατασκευών). Από το 1990, η CGS plus αναπτύσσει και παρέχει ένα εύρος επαγγελματικών εφαρμογών πολιτικού μηχανικού υψηλής τεχνολογίας για το σχεδιασμό των δρόμων (Plateia), των σιδηροδρόμων (Ferrovia) και των έργων μηχανικής ποταμών (Aquaterra), καθώς και του λογισμικού Autodesk Civil 3D και Autodesk Revit εργαλεία για πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες. Η CGS plus αναπτύσσει επίσης προσαρμοσμένες λύσεις λογισμικού CAD και BIM για διαφορετικές εταιρείες. Οι λύσεις λογισμικού CGS plus χρησιμοποιούνται καθημερινά από περισσότερους από 8.000 πελάτες σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.
CGS PLUS ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

Το Plateia 2016 είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό σχεδιασμού δρόμων και οδικής ανασυγκρότησης. Με την αρχική ροή εργασίας σχεδιασμού, η Plateia παρέχει στον χρήστη εντολές και εργαλεία για να υποστηρίζει ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού, από την αρχική εισαγωγή δεδομένων έρευνας σε πολύπλοκα μοντέλα οδικών 3D με εργαλεία ανάλυσης σε χαρακτηριστικά τεκμηρίωσης και δημοσίευσης. Χρησιμοποιώντας το ευέλικτο, δυναμικό μοντέλο δεδομένων του, το Plateia υποστηρίζει τις ροές εργασίας και τις διαδικασίες BIM (Building Information Model). Το Plateia μπορεί εύκολα να ανταλλάξει δεδομένα με τα Ferrovia, Aquaterra και Electra.

 

Το Electra είναι λογισμικό CAD σχεδιασμού γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος το οποίο συνδυάζει ροές εργασίας σχεδίασης και τεκμηρίωσης για σχεδιασμό ηλεκτρικής διανομής. Παρέχει εξελιγμένα εργαλεία σχεδίασης και ανάλυσης για τη βελτιστοποίηση των σχεδίων του δικτύου μεταφοράς στο πλάνο και το προφίλ. Λεπτομερής και ολοκληρωμένη παραγωγή τεκμηρίωσης υποστηρίζεται από τη λύση λογισμικού της Electra.

 

Το Aquaterra είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό σχεδιασμού καναλιών και ποταμών. Εκτός από την προσέλκυση χρηστών με εντολές και εργαλεία για την υποστήριξη ολόκληρης της διαδικασίας σχεδιασμού - όλα από την αρχική εισαγωγή δεδομένων έρευνας και τα πολύπλοκα μοντέλα ποταμών / καναλιών 3D με εργαλεία ανάλυσης για την υποστήριξη των τεκμηρίωσης και των χαρακτηριστικών δημοσίευσης - το Aquaterra περιλαμβάνει επίσης λειτουργικότητα για DTM, ευθυγραμμίσεις, , τομές, μοντελοποίηση και υδραυλικοί υπολογισμοί και μπορεί εύκολα να χειριστεί μεγάλα έργα με μήκη ευθυγράμμισης αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Το Ferrovia είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό για το σχεδιασμό των σιδηροδρόμων, τη συντήρηση των σιδηροδρόμων και το σχεδιασμό της σιδηροδρομικής ανακατασκευής. Με την αρχική ροή εργασίας του, το Ferrovia παρέχει στους χρήστες τις εντολές και τα εργαλεία που υποστηρίζουν ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού, από την προκαταρκτική μέχρι τη λεπτομερή σχεδίαση, από την αρχική εισαγωγή δεδομένων έρευνας σε σύνθετα μοντέλα και τεκμηρίωση 3D. Χρησιμοποιώντας το ευέλικτο, δυναμικό μοντέλο δεδομένων της, η Ferrovia υποστηρίζει τις ροές εργασίας και τις διαδικασίες BIM (Building Information Model). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό συμβατικών, υψηλής ταχύτητας, ελαφρών σιδηροδρομικών, βιομηχανικών, υπόγειων ή μετρό σιδηροδρομικών γραμμών. Το Ferrovia μπορεί εύκολα να ανταλλάξει δεδομένα με την Plateia, την Aquaterra και την Electra.

 
CGS PLUS ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το Autopath είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό για την ανίχνευση διαδρομής Swept path σχεδιασμένο για AutoCAD, Civil 3D, Map 3D και BricsCAD. Το Autopath είναι επίσης η ιδανική πλατφόρμα για τα έργα που απαιτούν από τους χρήστες να κάνουν ελιγμούς γύρω από ακίνητα αντικείμενα, όπως διασταυρώσεις, κυκλικούς κόμβους, χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια, λιμάνια φόρτωσης, εργοτάξια και πολλά άλλα. Ωστόσο, το Autopath δεν περιορίζεται σε αυτοκίνητα, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και αερογραμμές, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη μη τυποποιημένων οχημάτων, όπως τον εξοπλισμό κατασκευών, τον αγροτικό εξοπλισμό και πολλά άλλα.

 

Το Aquaflood είναι ένα οικονομικά αποδοτικό λογισμικό που επιτρέπει πολλές δυνατότητες ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ πλατφορμών CAD και MIKE FLOOD ή CAD και HEC-RAS. Για παράδειγμα, οι χρήστες Aquaflood 2016 μπορούν να εξάγουν πληροφορίες γεωμετρίας καναλιού ποταμών από περιβάλλοντα CAD σε εργαλεία μοντελοποίησης MIKE Powered by DHI ή / και HEC-RAS και στη συνέχεια να εισάγουν τα δεδομένα υπολογισμού πλημμύρας ποταμών στο περιβάλλον CAD. Από εκεί, τα επίπεδα νερού μπορούν να εμφανιστούν σε προβολές διατομής Aquaflood 2016 για περαιτέρω ανάλυση και / ή σκοπούς επεξεργασίας καναλιού ποταμού.

 
X