Ιδρύθηκε το 2012, η Leapfrog είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές 3D εκτυπωτών που προσφέρουν μια συσκευή plug-and-play. Αναπτυσσόμενη εκρηκτικά από την πρώτη μέρα, η Leapfrog έχει πάντα στόχο να είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και να προσφέρει περισσότερα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα από ό, τι ο ανταγωνισμός. Το όραμά της είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της τρέχουσας τεχνολογίας τρισδιάστατων εκτυπωτών και του μέλλοντος της τρισδιάστατης εκτύπωσης στο σύνολό της.
 

Η στρατηγική της Leapfrog

Ο οδηγός της Leapfrog είναι να παρέχει πολύ εύχρηστες συσκευές που φαίνονται υπέροχα, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλή ποιότητα εκτυπωμένου προϊόντος για τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Leapfrog γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των απλών επιτραπέζιων 3D εκτυπωτών και των πολύ δαπανηρών βιομηχανικών μηχανημάτων. Οι πελάτες της γνωρίζουν ότι μπορούν να αναμένουν σχεδόν 100% αξιοπιστία και εξαιρετική τελική επιφάνεια χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν στην πιο ακριβή διαθέσιμη μηχανή.
H Leapfrog προσπαθεί να επιτρέψει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία προηγμένων υλικών εκτύπωσης - συμπεριλαμβανομένης της δικής του σειράς υλικών βιομηχανικής ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα ανοιχτό σύστημα προς άλλα υλικά του προμηθευτή. Στο μέλλον, η Leapfrog θα συνεχίσει να εκπλήσσει την αγορά με εξαιρετικά προηγμένες και μεγάλες μηχανές παραγωγής όγκων σε χαμηλή τιμή.

3D Printers

Bolt Pro

"Ένα αποσπασματικό σύστημα διαχωρισμού διπλής κεφαλής που παρέχει άψογη διπλή εκτύπωση υλικού"

Το Bolt Pro προσφέρει την τελευταία τεχνολογία και την καινοτομία. Παρέχεται με ευκολία στη χρήση, αλλά ισχυρή διασύνδεση χρήστη, που αναπτύχθηκε για να προσφέρει στον χρήστη τον μέγιστο έλεγχο από οποιαδήποτε συσκευή. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και τεχνολογία, σχεδιασμένο να κάνει την εκτύπωση 3D ευκολότερη, ταχύτερη και πιο αξιόπιστη.

 
 

Xeed

"Ένας επαγγελματικός εκτυπωτής υψηλής ακρίβειας, προσιτός"

Ο εκτυπωτής Xeed 3D δεν είναι ίσος όταν πρόκειται για ακρίβεια και τιμή. Ο θάλαμος θερμαινόμενου κρεβατιού, η οθόνη αφής και η σύνδεση Wi-Fi δίνει αυτό που αναζητούν τα έργα σας.

Xcel

"Αυτός ο μεγάλος εκτυπωτής 3D άνοιξε νέες δυνατότητες για τον τρόπο παραγωγής μας, καθιστώντας το κόστος και τον χρόνο αποτελεσματικό!"

Το Xcel είναι ο μεγαλύτερος εκτυπωτής που διαθέτουμε. Με τις δυνατότητες να κάνετε εκτυπώσεις υπερμεγέθους με μεγάλη ακρίβεια, αυτό το μηχάνημα μπορεί να κάνει οποιοδήποτε έργο εφικτό.

 
X