Επεκτείνετε την επιχείρησή σας με σιγουριά

Αναπτύξτε σε ένα cloud, επεκτείνετε σε έναν εικονικό κόσμο, αγκαλιάστε τις κινητές συσκευές.

Οι κορυφαίες λύσεις μας

 
Λογισμικά αντιγράφων ασφαλείας

Λογισμικό αποκατάστασης αντιγράφων ασφαλείας και καταστροφής

Backup Exec

 • Το Symantec Backup Exec παρέχει ισχυρό, εύκαμπτο και εύχρηστο αντίγραφο ασφαλείας και ανάκτησης για να προστατεύσει ολόκληρη την υποδομή σας, είτε βασισμένη εικονικά, φυσικά είτε σε συνδυασμό και των δύο. Το Backup Exec διατίθεται με άδεια ανά διακομιστή πολυμέσων, αντιπροσώπου και προαιρετική δυνατότητα επέκτασης TB (χωρητικότητας).

Έκδοση Backup Exec Capacity

 • Η έκδοση Backup Exec Capacity Edition είναι μια συνδυασμένη λύση που προστατεύει τόσο τα φυσικά όσο και τα εικονικά περιβάλλοντα και περιλαμβάνει τον Backup Exec Media Server και όλους τους χρήστες και τις επιλογές.

Έκδοση Backup Exec Small Business

 • Σε ένα απλό αλλά ολοκληρωμένο πακέτο που έχει αποδειχθεί σε εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως, το Backup Exec Small Business Edition παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, αποκατάσταση συστήματος και αποκατάσταση καταστροφών για έως και τρεις διακομιστές.

Έκδοση System Recovery Server

 • Εξαιρετική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση καταστροφών για διακομιστές Windows και Linux. Μέσω της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας Restore Anyware ™, οι διαχειριστές πληροφορικής μπορούν να αποκαταστήσουν γρήγορα ό, τι χρειάζονται, όταν και όπου το χρειάζονται - συμπεριλαμβανομένων ολόκληρων φυσικών και εικονικών μηχανών σε γυμνό μέταλλο ή ανόμοιο υλικό, καθώς και σε αρχεία, φακέλους και αντικείμενα εφαρμογής .

Ενσωματωμένες εφεδρικές συσκευές

Συμβατότητα Backup Exec 3600

 • Το Exec 3600 προσφέρει ολοκληρωμένο λογισμικό και υλικό για να παρέχει μια εύκολη, ολοκληρωμένη και οικονομικά αποδοτική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης.

Λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αναβάθμισης επιφάνειας εργασίας και φορητού υπολογιστή

Επιτραπέζιοι ή φορητοί Η/Υ

 • Εύxρηστη και αξιόπιστη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση αρχείων για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές από τον ηγέτη της αγοράς στην προστασία δεδομένων. Εάν οι επιτραπέζιοι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο ή εκτός σύνδεσης, η επιφάνεια εργασίας και η επιλογή φορητού υπολογιστή παρέχουν συνεχή προστασία δεδομένων ανεξάρτητα από τη συνδεσιμότητά τους.

Έκδοση System Recovery Desktop

 • Βραβευμένο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης καταστροφών για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που επιτρέπει στους χρήστες ή στους διαχειριστές IT να ανακάμψουν από διακοπές ή καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά.
 
 
Πρόληψη απώλειας δεδομένων

Σας βοηθάμε να προστατεύετε τα δεδομένα σας από απώλειες και κλοπές, να συμμορφώνεστε με τους νόμους περί απορρήτου και να προστατεύετε τη φήμη σας. Το λογισμικό πρόληψης δεδομένων Symantec Data Loss Prevention ανακαλύπτει, παρακολουθεί, προστατεύει και διαχειρίζεται τα εμπιστευτικά σας δεδομένα όπου και αν αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται - σε όλα τα τελικά σημεία, τις κινητές συσκευές, τα δίκτυα και τα συστήματα αποθήκευσης. Αποτελείται από μια ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης, διακομιστές ανίχνευσης περιεχομένου και ελαφρούς παράγοντες τελικού σημείου. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις πρόληψης απώλειας δεδομένων, η Symantec αποδείχθηκε ότι εργάζεται σε ιδιαίτερα κατανεμημένα περιβάλλοντα και κλιμακώνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους.

Διαχείριση και αναφορά

 • 90% του DLP είναι για το τι κάνετε μετά την εύρεση εμπιστευτικών δεδομένων. Με την εφαρμογή Symantec Data Loss Prevention Enforce Platform, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις πολιτικές και τις ροές εργασίας αποκατάστασης, να αναθεωρήσετε στιγμιότυπα περιστατικών και να μετρήσετε τη μείωση κινδύνου από μια ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης που βασίζεται στο διαδίκτυο.
 • 1. Η πλατφόρμα Enforce είναι μια ισχυρή κονσόλα διαχείρισης μέσω διαδικτύου, όπου διαχειρίζεστε τις πολιτικές απώλειας δεδομένων και τις ροές εργασίας, εξετάζετε και αποκαθιστάτε περιστατικά, αναλύετε και αναφέρετε μείωση κινδύνου και εκτελείτε τη διαχείριση του συστήματος.
 • 2. Περιλαμβάνει μια εξελιγμένη ενότητα αναφοράς, την τεχνολογία Analytics για την πρόληψη της απώλειας δεδομένων Symantec, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εύκολη δημιουργία αναφορών και πινάκων ελέγχου που κοινοποιούν την απόδοση επένδυσης (ROI) του προγράμματος DLP σε στελέχη, επιχειρηματικούς φορείς και ελεγκτές.

Επιτραπέζιοι και φορητοί Η/Υ

 • Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν λήψη και αποστολή εμπιστευτικών δεδομένων ενώ βρίσκονται στο γραφείο, στο δρόμο ή στο σπίτι. Η Symantec Data Loss Prevention για το Endpoint παρακολουθεί και προστατεύει τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται σε φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές, όταν οι χρήστες είναι ενεργοποιημένοι ή απενεργοποιημένοι στο εταιρικό δίκτυο.
 • 1. Ευρετικές αναλύσεις και απογραφή εσωτερικών σκληρών δίσκων σε φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές για εμπιστευτικά δεδομένα.
 • 2. Το Endpoint Preventmonitor παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών εντός και εκτός του εταιρικού δικτύου. (π.χ. USB, CD / DVD), εκτύπωση και αποστολή φαξ και αποθήκευση σε σύννεφο (π.χ. Dropbox).
 • 3. Το Endpoint Agent παρακολουθεί ένα ευρύ φάσμα συμβάντων χρηστών σε φυσικά τελικά σημεία που εκτελούν Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και τώρα Windows 8.1. Ανακαλύπτει δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο Mac OS X και παρακολουθεί εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές που φιλοξενούνται από Citrix XenApp 6.5, VMware View και Microsoft Hyper-V. Παρακολουθεί δεδομένα που μεταφέρονται μέσω του Microsoft Remote Desktop Protocol (RDP) και τα ενσωματώνει.

Φορητές συσκεύες

 • Οι εργαζόμενοι φέρνουν τις δικές τους συσκευές στη δουλειά τους και έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα, με ή χωρίς την άδεια της IT Security. Στην πραγματικότητα, μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι 2 στους 5 υπαλλήλους κατεβάζουν αρχεία εργασίας στα προσωπικά τους smartphones και tablet. Οι ομάδες ασφάλειας μπορούν πλέον να διαχειριστούν τις πολιτικές "Φέρτε τη δική σας συσκευή" (BYOD), ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν εμπιστευτικά δεδομένα με την πρόληψη δεδομένων Symantec Data Loss Prevention for Mobile.
 • 1. Το Mobile Email Monitor ανιχνεύει εμπιστευτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατέβαλε ο χρήστης σε iPad, iPhones και πλέον συσκευές Android μέσω του πρωτοκόλλου Microsoft Exchange ActiveSync.
 • 2. Το Mobile Prevent παρακολουθεί και προστατεύει τις απομακρυσμένες επικοινωνίες δικτύου που αποστέλλονται από το πρόγραμμα-πελάτη φυσικού ταχυδρομείου, το πρόγραμμα περιήγησης και άλλες εφαρμογές (π.χ. Dropbox, Facebook) σε iPad και iPhones.

Email και Web

 • Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ο ιστός είναι δύο από τα πιο κοινά κανάλια για την απώλεια δεδομένων. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 50% των εργαζομένων αποστέλλει τακτικά αρχεία εργασίας από το γραφείο σε προσωπικούς λογαριασμούς. Η πρόληψη της απώλειας δεδομένων Symantec για την παρακολούθηση δικτύων παρακολούθησης δικτύου, προκειμένου να αποφευχθεί η έκθεση εμπιστευτικών δεδομένων σε πρωτόκολλα δικτύου.
 • 1. Η βελτιωμένη παρακολούθηση δικτύου ανιχνεύει εμπιστευτικά δεδομένα που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλων δικτύου υψηλού κινδύνου χωρίς δειγματοληψία ή απομάκρυνση πακέτων: SMTP, HTTP, FTP, IM, NNTP, προσαρμοσμένα πρωτόκολλα για συγκεκριμένες θύρες και τώρα δίκτυα Internet Protocol Version 6 (IPv6).
 • 2. Το δίκτυο αποτρέπει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και διαχωρίζει τα εμπιστευτικά δεδομένα. Ειδοποιεί τους χρήστες για παραβιάσεις πολιτικής και μπλοκάρει ή δρομολογεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε πύλες κρυπτογράφησης για ασφαλή παράδοση. Υποστηρίζει την ενσωμάτωση με κάθε υπηρεσία μεταφοράς αλληλογραφίας (MTA) συμβατή με SMTP και υπηρεσίες cloud όπως το Microsoft Exchange Online και το Symantec Email Security.cloud.
 • 3. Η πρόληψη δικτύου για τον ιστό εντοπίζει εμπιστευτικά δεδομένα που αποστέλλονται μέσω HTTP και HTTPS. ειδοποιεί τους χρήστες για παραβιάσεις πολιτικής. και μπλοκάρει ή αφαιρεί υπό όρους δεδομένα από δημοσιεύσεις ιστού. Υποστηρίζει την ενσωμάτωση με οποιουσδήποτε συμβατούς με την ICAP διακομιστές μεσολάβησης και υπηρεσίες cloud όπως το Google Postini και το Symantec Web Security cloud.

Διαμοιρασμός αρχείων, βάσεις δεδομένων και αποθετήρια εγγράφων

 • Οι χρήστες αποθηκεύουν μεγάλα ποσά εμπιστευτικών αρχείων στο εταιρικό δίκτυο με ανοικτή πρόσβαση, γεγονός που τους αφήνει ευάλωτους σε απώλεια και κλοπή. Η Symantec Data Loss Prevention for Storage σαρώνει τα κέντρα δεδομένων σας για να ανακαλύψουν και να προστατεύσουν εμπιστευτικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε κοινόχρηστα αρχεία, βάσεις δεδομένων και αποθετήρια αρχείων.
 • 1. Η ανίχνευση δεδομένων είναι μια μοναδική τεχνολογία παρακολούθησης αρχείων που αναλύει τα μοντέλα πρόσβασης και χρήσης αρχείων καταγραφής δικτύου (NAS), διακομιστές Windows και SharePoint. Προσδιορίζει τους πραγματικούς κατόχους δεδομένων και υπολογίζει τον κίνδυνο φακέλων για αποκατάσταση κατά προτεραιότητα. Συσχετίζει τους ιδιοκτήτες δεδομένων με περιστατικά αποθήκευσης και σας ειδοποιεί για την ανώμαλη δραστηριότητα και τους εξωστρεφείς χρήστες.
 • 2. Το Network Discover εκτελεί γρήγορη σάρωση των διακομιστών αρχείων και των κοινόχρηστων αρχείων, των βάσεων δεδομένων και των χώρων αποθήκευσης εγγράφων, όπως το Microsoft SharePoint και το SharePoint Online, το Documentum και το LiveLink.
 • 3. Το Network Protect ασφαλίζει εμπιστευτικά αρχεία σε απομόνωση, μετεγκατάσταση ή εφαρμογή κρυπτογράφησης με βάση την πολιτική και διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων σε εκτεθειμένα αρχεία και φακέλους. Η πύλη Αποκατάστασης Αυτοεξυπηρέτησης επιτρέπει στους κατόχους δεδομένων των επιχειρήσεων να εξετάζουν και να επανορθώνουν τις παραβιάσεις των πολιτικών αρχείων δικτύου απευθείας από μια διαισθητική διαδικτυακή πύλη και εξορθολογίζουν τη διαδικασία αποκατάστασης κινδύνου.
 
 
Κρυπτογράφηση mail

Παρέχει κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τον πελάτη που κρυπτογραφεί αυτόματα και αποκρυπτογραφεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς αποστέλλεται και παραλαμβάνεται στους επιτραπέζιους και τους φορητούς υπολογιστές παρέχοντας προστασία για επικοινωνίες από άκρο σε άκρο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Βασισμένο σε πρότυπα- Επιτρέπει την πραγματική κρυπτογράφηση αλληλογραφίας από άκρο σε άκρο χρησιμοποιώντας τις μορφές μηνυμάτων OpenPGP και S / MIME.
 • Ενσωμάτωση- Λειτουργεί με τα τυπικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook, Thunderbird και Lotus Notes.
 • Διαχείριση- Η ενσωματωμένη διαχείριση περιλαμβάνει:
  1. 1. Αυτοματοποιημένα στοιχεία διαχείρισης και ελέγχου πολιτικής κλειδιών συγχρονισμένα με την υπηρεσία καταλόγου Active Directory ή LDAP
  2. 2. Εκτεταμένες αναφορές και καταγραφή
  3. 3. Πολλαπλές επιλογές ανάκτησης

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Ασφάλεια – Κρυπτογραφεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη και όχι στον εξυπηρετητή αλληλογραφίας ή την πύλη, βοηθώντας έτσι ώστε μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο.
 • Φιλικό στον χρήστη - Βελτιώνει την τήρηση των πολιτικών και των κανονιστικών ρυθμίσεων χωρίς να παρεμποδίζει την παραγωγικότητα.
 • Ταχύτητα - Λειτουργεί ως διακομιστής μεσολάβησης για την αύξηση της απόδοσης, ενώ καταργεί την ανάγκη για εφαρμογές ή για εκδόσεις που αφορούν συγκεκριμένα επιπρόσθετα.
 • Επιλογή κλιμάκωσης - Η διαχείριση μπορεί να απλοποιηθεί προσθέτοντας άλλες λύσεις της Symantec Encryption στην κονσόλα διαχείρισης χωρίς πρόσθετες ενέργειες.
 
 
Ολοκληρωμένη προστασία

Το Symantec Endpoint Protection είναι μια λύση ασφάλειας τελικού σημείου σχεδιασμένη να παρέχει μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στην άμυνα. Αξιοποιώντας τη δύναμη του Global Intelligence Network της Symantec, ανιχνεύει και αφαιρεί περισσότερα κακόβουλα προγράμματα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κλάσης 1. Οι μοναδικές τεχνολογίες Insight και SONAR διευκολύνουν την ακριβέστερη ανίχνευση, τους γρηγορότερους χρόνους σάρωσης και την υψηλότερη απόδοση, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους. Με ένα ενιαίο διακομιστή και κονσόλα διαχείρισης, το Symantec Endpoint Protection παρέχει προστασία σε πολλαπλές πλατφόρμες τόσο φυσικές όσο και εικονικές.

Ολοκληρωμένη προστασία

 • Το Symantec Endpoint Protection ξεπερνάει τα antivirus ώστε να παρέχει ταχύτερη και πιο προηγμένη προστασία από τις στοχευμένες επιθέσεις σήμερα. Στα στρώματα προστασίας περιλαμβάνονται το τείχος προστασίας, η πρόληψη εισβολών και ο ιός προστασίας από ιούς εκτός από τα Insight και SONAR. Η μοναδική τεχνολογία φήμης Insight της Symantec διευκολύνει τους γρηγορότερους χρόνους σάρωσης, ενώ η SONAR παρέχει ισχυρή προστασία από επιθέσεις με μηδέν ημέρες παρακολουθώντας τη συμπεριφορά των αρχείων. Αυτή η κορυφαία λύση στον κλάδο διαθέτει έναν ενιαίο φορέα υψηλής τεχνολογίας με προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και υποστήριξη για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα.

Απόλυτη προστασία για τις μικρές επιχειρήσεις

 • Ένας ιός μπορεί να καταστρέψει την επιχείρησή σας σε λίγα λεπτά. Το Symantec Endpoint Protection Small Business Edition προστατεύει το ίδιο γρήγορα. Εγκαθίσταται σε λεπτά, ενημερώνεται αυτόματα και προστατεύει από ιούς και κακόβουλα προγράμματα.

Έκδοση Protection Suite Enterprise

 • Η έκδοση Symantec Protection Suite Enterprise τροφοδοτείται με το Symantec Insight και προστατεύει με γρήγορη και αποτελεσματική ασφάλεια των τελικών σημείων, σε συνδυασμό με την κορυφαία προστασία μηνυμάτων και την πρωτοποριακή ασφάλεια ιστού.

Έκδοση Protection Suite Small Business

 • Με ανταγωνιστική τιμή, η έκδοση Symantec Protection Suite Small Business συνδυάζει την ασφάλεια των υπολογιστών με την αποκατάσταση και την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμποδίζει το spam.
 
 
Θυρίδα επιχείρησης

Αρχειοθέτηση πληροφοριών για την αποθήκευση, τη διαχείριση και την ανεύρεση κρίσιμων επιχειρηματικών πληροφοριών

Το Enterprise Vault, ο ηγέτης στον κλάδο της αρχειοθέτησης, επιτρέπει στους οργανισμούς να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να ανακαλύπτουν εύκολα μη δομημένες πληροφορίες, όπως απαιτείται για τις επιχειρήσεις. Η Enterprise Vault, ως η ευρύτερα αναπτυγμένη λύση αρχειοθέτησης σε επιχειρήσεις, βοηθά τους πελάτες να χρησιμοποιούν πληροφορίες από την πηγή για να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, να διαχειριστούν τις πολιτικές διατήρησης και ενημέρωσης σε επίπεδο οργάνωσης και να ελέγξουν το κόστος συμμόρφωσης και υποστήριξης των διαφορών.

Νέα χαρακτηριστικά

 • Το Enterprise Vault 11 εισάγει νέα καινοτόμα τεχνολογία που επεκτείνει την πλατφόρμα αρχειοθέτησης και την υποστήριξη των τελικών χρηστών σε άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Google Mail, το Office 365 ή οποιοδήποτε σύστημα αλληλογραφίας με δυνατότητα IMAP και ενισχύει την παραγωγικότητα τόσο του προσωπικού όσο και των τελικών χρηστών των επιχειρήσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η πλατφόρμα λογισμικού αρχειοθέτησης ενοποιημένου εγγράφου μεταφέρει πληροφορίες λιγότερο συχνά προσβάσιμες από την κύρια αποθήκευση, σε αποθηκευτικό χώρο χαμηλότερου κόστους του αρχειοθετημένου περιεχομένου (δηλαδή email, αρχεία, sharepoint, IM, βάσεις δεδομένων).
 • Εύκολη χρήση του Compliance και επιλογές E-Discovery για την αναζήτηση και πρόσβαση σε χρήστες για διατήρηση, επανεξέταση και εξαγωγή ηλεκτρονικά αποθηκευμένων πληροφοριών και μηνυμάτων
 • Διαχείριση και ροή εργασίας με βάση την πολιτική για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών αρχειοθέτησης και τον έλεγχο της εξάπλωσης των δεδομένων
 • Υποστηρίζει υποδομή οπτικοποίησης για ευέλικτη ανάπτυξη χωρίς επιπρόσθετα προγράμματα

Πρόσθετα χαρακτηριστικά αρχειοθέτησης

Ενσωματωμένες υπηρεσίες ταξινόμησης δεδομένων (DCS)

 • Με βάση την τεχνολογία Symantec Data Loss Prevention, προσθέστε πιο λεπτομερή έλεγχο αναγνώρισης, διατήρησης και διαγραφής των μηνυμάτων Exchange
 • Αναγνωρίστε και επισημάνετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ιδιωτικές και ευαίσθητες πληροφορίες, όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, τραπεζικούς λογαριασμούς και αριθμούς τηλεφώνου

Γρήγορη αναζήτηση βάσει θεματοφύλακα

 • Βρείτε γρήγορα όλες τις σχετικές πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SharePoint, αρχείων, IM, κ.λ.π., βάσει θεματοφύλακα
 • Στοχευμένες αναζητήσεις σε μεμονωμένα πλαίσια για περίπτωσεις αυξημένης ακρίβειας αναζήτησης και ανάκλησης

Αρχειοθετήστε στους διακομιστές αρχείων της Microsoft το περιεχόμενο του SharePoint

 • Επέκταση κυριότητας στους διακομιστές αρχείων και στο SharePoint. Αρχειοθετήστε τις βιβλιοθήκες εγγράφων του SharePoint για βελτιστοποίηση αποθήκευσης.
 • Αρχειοθετήστε στις βιβλιοθήκες SharePoint, προσαρμοσμένες λίστες SharePoint του wiki, κοινωνικό περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Αρχειοθέτηση κοινωνικών μέσων και ιστοτόπων

 • Επεκτείνετε τις πολιτικές συμμόρφωσης σε ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn
 • Διατηρήστε τις επικοινωνίες κοινωνικών μέσων για αιτήσεις eDiscovery

Αρχειοθετήστε στο Cloud

 • Χρησιμοποιήστε δεσμούς αποθήκευσης Cloud για να ορίσετε τους παρόχους AT & T Synaptic, Amazon S3 και άλλους ως αποθηκευτικό επίπεδο για αρχειοθέτηση.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Η αρχειοθέτηση των επιχειρήσεων μειώνει το αποτύπωμα αποθήκευσης και το κόστος έως 60% ή περισσότερο με τη μετακίνηση deduplication και συμπίεση πιο κοντά στην πηγή, ενώ οι πολιτικές διατήρησης και διαγραφής κρατούν πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα χρειάζεται
 • Βελτιώνει τον χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης, μεταφέροντας παλαιότερα δεδομένα από πηγές παραγωγής σε κεντρικό αρχείο
 • Επιτρέπει μια εις βάθος αναζήτηση ηλεκτρονικά αποθηκευμένων πληροφοριών (ESI) σε όλη την επιχείρηση, παρέχοντας στους οργανισμούς σαφή ορατότητα και έλεγχο της ανακάλυψης, αξιολόγησης και διαχείρισης μη δομημένων και ημιδομημένων πληροφοριών
 • Επιτρέπει την έγκαιρη εκτίμηση περιπτώσεων, τη νόμιμη κατοχή και την αναθεώρηση χωρίς χειροκίνητες, χρονοβόρες διαδικασίες συλλογής
 
 
Θυρίδα μηνυμάτων

Πανίσχυρη προστασία θυρίδας μηνυμάτων

Το Symantec Messaging Gateway επιτρέπει στους οργανισμούς να εξασφαλίζουν την υποδομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παραγωγικότητάς τους με αποτελεσματική και ακριβής προστασία κατά των σφαλμάτων σε πραγματικό χρόνο οπως επίσης και κατά των επιθέσεων, με ενα προηγμένο φιλτράρισμα περιεχομένου, προλαμβάνει την απώλεια δεδομένων και κρυπτογραφεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το Gateway μηνυμάτων είναι απλό στη διαχείριση και συλλαμβάνει περισσότερο από το 99% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων με λιγότερα από ένα εκατομμύριο ψευδώς θετικά. Υπερασπίστε το email σας και ανταποκριθείτε γρήγορα στις νέες απειλές μηνυμάτων με αυτήν την κορυφαία λύση ασφάλειας μηνυμάτων.

Καλύτερη προστασία

 • Προστασία σε στοχοθετημένη επίθεση: Το Disarm, μια ιδιόκτητη τεχνολογία της Symantec, βοηθά στην προστασία από στοχευμένες επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό, αφαιρώντας το εκμεταλλεύσιμο περιεχόμενο από τα συνημμένα του Microsoft Office και του PDF.
 • Ανάλυση φράσης URL: Με την ανάλυση του περιεχομένου του ιστότοπου προορισμού, το Gateway μηνυμάτων έχει πιο γνωστές διευθύνσεις URL απειλών για να μπλοκάρει περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κακόβουλου λογισμικού και ηλεκτρονικού "ψαρέματος".
 • Αποστολέας εξερχόμενου μηνύματος: Αποτρέψτε εξερχόμενες ανεπιθύμητες επιθέσεις από υποβαθμισμένους εσωτερικούς χρήστες.

Μεγαλύτερος έλεγχος

 • Άγνωστες γραμμικές παραδοχές: Οι πελάτες έχουν περισσότερο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θέλουν να επεξεργάζονται μηνύματα που δεν μπορούν να σαρωθούν, επιτρέποντας διακριτές ρυθμιζόμενες ενέργειες για κάθε μη κατανοητή έκφραση.
 • Κρυπτογράφηση TLS: Η κρυπτογράφηση Security Layer επιτρέπει την ασφαλέστερη επικοινωνία με αξιόπιστους συνεργάτες και αποστολείς και προσθέτει επιπλέον προστασία όταν χρησιμοποιείται με την πρόληψη απώλειας δεδομένων.

Ευκολότερη διαχείριση

 • Διαχείριση ταυτότητας LDAP: Η διαχείριση απλοποιείται με την αυθεντική διαχείριση του Lightweight Directory Access Protocol, επιτρέποντας την ενιαία σύνδεση, τη διαμόρφωση των πολιτικών διαχειριστή που χρησιμοποιούν ομάδες LDAP και την πρόσβαση ανά ομάδα για την καραντίνα μηνυμάτων.
 • Επεκταμένη εικονική υποστήριξη: Το Microsoft Hyper-V υποστηρίζεται τώρα εκτός από τους hypervisors VMWare για πρόσθετες επιλογές ανάπτυξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η πύλη anti-spam αποκλείει περισσότερο από το 99% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων με λιγότερα από 1 εκατομμύριο ψευδώς θετικά και αυτόματες ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
 • Το φίλτρο Antispam τροφοδοτείται από το Brightmail - ένα σύνολο τεχνολογιών που εντοπίζουν τις απειλές που προέρχονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με βάση τη φήμη τόσο σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.
 • Οι ισχυρές δυνατότητες πρόληψης απώλειας δεδομένων διασφαλίζουν ότι οι πελάτες παραμένουν σε κανονική ρουτίνα.
 • Οι Ειδικοί Κανόνες Πελάτη επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργούν εύκολα κανόνες βασισμένους σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θεωρούν ότι είναι spam ή σε πιθανές στοχευμένες επιθέσεις.
 • Προαιρετική ενσωμάτωση κρυπτογράφησης με την κρυπτογράφηση περιεχομένου της Symantec ή την κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Symantec Gateway.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα πελατών και τις πολύτιμες εμπιστευτικές πληροφορίες, με τη δυνατότητα αποτύπωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και τον εντοπισμό των πραγματικών δεδομένων της εταιρείας μέσα σε μηνύματα ή συνημμένα.
 • Προστατεύει την εταιρική φήμη και διαχειρίζεται τους κινδύνους που σχετίζονται με την απώλεια δεδομένων, την εσωτερική διακυβέρνηση και την κανονική ρουτίνα.
 • Η προαιρετική συνδρομή Symantec Content Encryption ενσωματώνει κρυπτογράφηση email στην κονσόλα Messaging Gateway, αξιοποιώντας ισχυρές ενσωματωμένες πολιτικές φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων και πρόληψη απώλειας δεδομένων.
 • Περιλαμβάνει πίνακα οργάνων, ανακεφαλαιωτικές αναφορές και αναλυτικές αναφορές που καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και τον αντίκτυπο της πύλης anti-spam ενώ προβάλλουν τακτικά τις τάσεις των απειλών και τα ενδεχόμενα ζητήματα συμμόρφωσης.
 • Μειώνει το διοικητικό κόστος αφαιρώντας την πολυπλοκότητα πολλών κονσολών, διαφορετικών πολιτικών και ασυμβίβαστης καταγραφής και αναφοράς, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και τον αντίκτυπο της ασφάλειας μηνυμάτων.
 • Ευέλικτη, διαμορφώσιμη και εύχρηστη εφαρμογή Messaging Gateway Virtual Edition εκτελείται σε hypervisors VMware ή Microsoft Hyper-V στο περιβάλλον υλικού του πελάτη.
 
 
Διαδικτυακά αντίγραφα ασφαλείας

Η πλατφόρμα NetBackup είναι μια ολιστική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης που είναι βελτιστοποιημένη για σχεδόν οποιοδήποτε φόρτο εργασίας, φυσικό, εικονικό, συστοιχίες ή μεγάλα δεδομένα και παρέχει πραγματικά ευέλικτες επιλογές αποθηκευτικών μέσων όπως δίσκους και άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των NetBackup συσκευών και του cloud.

Βελτιστοποιημένο για κάθε φόρτο εργασίας

 • Φυσικά περιβάλλοντα - Στις μεγάλες επιχείρησεις, πολλές κρίσιμες εφαρμογές και βάσεις δεδομένων βρίσκονται σε φυσικά συστήματα. Το NetBackup είναι βελτιστοποιημένο για την προστασία αυτών των περιβαλλόντων.
 • Ψηφιακά περιβάλλοντα - Το NetBackup με τεχνολογία V-Ray παρέχει βραβευμένες δυνατότητες προστασίας εικονικής μηχανής τόσο για περιβάλλον VMware όσο και για Hyper-V.
 • Συστοιχίες - Πολλοί οργανισμοί επωφελούνται από τις τεχνολογίες στιγμιότυπου που παρέχονται από προμηθευτές συστοιχιών. Το NetBackup, μέσω του προηγμένου OST, επεκτείνει την ανάκτηση και τη διαχείριση στιγμιότυπων και αντιγράφων από μία κονσόλα.
 • Μεγάλα δεδομένα - το NetBackup παρέχει καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία μεγάλων βάσεων δεδομένων, αποθηκών δεδομένων και περιβάλλοντος Hadoop, παρέχοντας στους πελάτες καλύτερη υποστήριξη για να λαμβάνουν καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Βελτιστοποιημένη για οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης

 • Ταινία - Ο πιο οικονομικός τρόπος αποθήκευσης δεδομένων για μακροπρόθεσμη διατήρηση δεδομένων είναι η ταινία. Η πλατφόρμα NetBackup προσφέρει στους επιχειρησιακούς πελάτες ευελιξία και προσαρμοστικότητα για την αρχιτεκτονική μιας πραγματικά κλιμακωτής λύσης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης.
 • Δίσκος - Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει δίσκων σε συνδυασμό με την τεχνολογία deduplication είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η πλατφόρμα NetBackup συμβάλλει στη δημιουργία backup και ανάκτησης επιχειρήσεων και στην αποτελεσματική αποθήκευση δεδομένων.
 • Συσκευές - Οι Ολοκληρωμένες Εφεδρικές Συσκευές NetBackup και οι Συσκευές Αποικοδόμησης είναι ένας απίστευτος τρόπος για τον εκσυγχρονισμό της προστασίας δεδομένων, μειώνοντας δραματικά την OpEx και την πολυπλοκότητα της ενοποίησης.
 • Cloud - Το NetBackup μπορεί επίσης να γράψει δεδομένα στο cloud, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες την ευελιξία να προσθέσουν cloud για σκοπούς μείωσης OpEx ή να λειτουργήσουν ως μέρος μιας παγκόσμιας στρατηγικής DR.

Προστασία

Το λογισμικό φιλτραρίσματος περιεχομένου Web υποστηρίζεται από το Global Intelligence Network της Symantec με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την ενίσχυση της προστασίας Ενσωματώνει τον βραβευμένο κινητήρα AntiVirus της Symantec Υποστηρίζεται από την Symantec Insight που παρέχει προληπτική προστασία από νέες, στοχευμένες ή μεταλλαγμένες απειλές

Control

 • Ενσωμάτωση με το δίκτυο πρόληψης απώλειας δεδομένων Symantec Prevent for Web επιτρέπει μια ισχυρή λύση πρόληψης απώλειας ιστού και δεδομένων από έναν μόνο provider
 • Η λίστα φιλτραρίσματος διεύθυνσης URL της γραμμής διανομής της Symantec δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να παρακολουθούν, να αποκλείουν ή να επιτρέπουν την πρόσβαση σε εκατομμύρια διευθύνσεων URL που αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια ιστοσελίδων που οργανώνονται σε ~ 100 διαφορετικές κατηγορίες
 • Η λίστα φιλτραρίσματος URL δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να παρακολουθούν, να αποκλείουν ή να επιτρέπουν την πρόσβαση σε πάνω από 100 εκατομμύρια ιστότοπους που οργανώνονται σε 62 διαφορετικές κατηγορίες
 
 
Ανάκτηση διακομιστή συστήματος

Το χρυσό πρότυπο στην αποκατάσταση καταστροφών

Το Symantec System Recovery 2013 παρέχει εξαιρετική αποκατάσταση καταστροφών για διακομιστές Windows που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ανακάμπτουν από διακοπές ή καταστροφές σε λίγα λεπτά. Με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Restore Anyware ™, οι διαχειριστές πληροφορικής μπορούν να αποκαταστήσουν γρήγορα ό,τι χρειάζονται, όταν και όπου το χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένων ολόκληρων φυσικών και εικονικών μηχανών σε γυμνό μέταλλο ή ανόμοιο υλικό, καθώς και αρχεία, φακέλους και αντικείμενα κοκκώδους εφαρμογής. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες, το Symantec System Recovery παρέχει επίσης επαναλήψεις από φυσική σε εικονική (P2V), Εικονική προς Εικονική (V2V) και Εικονική προς Φυσική (V2P), καθιστώντας το τέλειο συμπλήρωμα σε φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα .

Key Features

 • Υποστήριξη για τον Microsoft Windows Server 2012 R2
 • Επαναφέρετε τους φυσικούς και εικονικούς διακομιστές από τοπικούς ή εκτός τοποθεσίας προορισμούς μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμα και σε γυμνό μέταλλο, ανόμοιο υλικό, απομακρυσμένες τοποθεσίες ή εικονικά περιβάλλοντα
 • Ανακτήστε τα αρχεία και τους φακέλους σε δευτερόλεπτα
 • Αντιγραφή αντιγράφων εκτός χώρου σε τοποθεσία FTP ή δευτερεύουσα μονάδα δίσκου για βελτιωμένες δυνατότητες αποκατάστασης καταστροφών
 • Εκτελέστε απρόσκοπτες, αυτοματοποιημένες μετατροπές από φυσική σε εικονική (P2V) και από εικονική σε φυσική (V2P)
 • Καταγράψτε και προστατέψτε ολόκληρο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών, όλων των αρχείων, των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών κ.λπ. σε ένα εύκολο στη διαχείριση σημείο ανάκτησης με τεχνολογία εικόνας
 • Προγραμματίστε τα αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών να εκτελούνται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των ενεργοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας των συμβάντων, χωρίς να διαταράσσεται η παραγωγικότητα των χρηστών
 • Η ενσωματωμένη κρυπτογράφηση AES εξασφαλίζει την ασφάλεια των κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων κατά την πτήση και κατά την ηρεμία
 • Υποστηρίζει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης δίσκου, ανεξάρτητα από τον πάροχο
 • Κεντρική διαχείριση και επιχειρηματική δυνατότητα κλιμάκωσης

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Μειώστε δραματικά το χρόνο διακοπής και αποφύγετε τις απώλειες εσόδων και παραγωγικότητας των εργαζομένων σε περίπτωση βλάβης του συστήματος
 • Μείνετε εντός χρονικών ορίων αποκατάστασης με γρήγορη, αυτοματοποιημένη αποκατάσταση συστήματος που απαιτεί μόλις τέσσερα απλά βήματα
 • Ανακτήστε αυτό που χρειάζεστε, όταν και όπου το χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων αρχείων, φακέλων ή πλήρων συστημάτων μέσα σε λίγα λεπτά
 • Εξαλείψτε την ανάγκη να έχετε διπλό υλικό σε κατάσταση αναμονής για σκοπούς ανάκτησης και να εξοικονομήσετε το κόστος υλικού
 • Εκτελέστε εύκολα ανανεώσεις υλικού και μετακινήσεις
 • Απλοποιήστε τη διαχείριση IT χάρη στην κεντρική διαχείριση εργασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης για πολλούς διακομιστές σε ολόκληρο τον οργανισμό σας με τη λύση Symantec System Recovery Management ή Symantec System Recovery Monitor (περιλαμβάνεται χωρίς χρέωση)
 • Μειώστε το κόστος αποθήκευσης, τα παράθυρα αντιγράφων ασφαλείας και την κυκλοφορία δικτύου με ενσωματωμένες τεχνολογίες μείωσης δεδομένων.
Διαδικτυακή πύλη

Το Symantec Web Gateway προστατεύει τους οργανισμούς από πολλούς τύπους κακόβουλου λογισμικού και δίνει στους οργανισμούς την ευελιξία να το αναπτύξουν είτε ως εικονική συσκευή είτε ως φυσικό υλικό. Powered by Insight, η καινοτόμος τεχνολογία φιλτραρίσματος κακόβουλου λογισμικού της Symantec, το Web Gateway βασίζεται σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 210 εκατομμύρια συστήματα για τον εντοπισμό νέων απειλών προτού προκαλέσουν διαταραχές στις οργανώσεις.

Υποστηρίζεται από την Symantec Insight που παρέχει προληπτική προστασία από νέες, στοχευμένες ή μεταλλαγμένες απειλές

 • Εντοπίζει απειλές κατά τη δημιουργία τους
 • Χρησιμοποιεί το πλαίσιο για τη μείωση των ψευδών θετικών και τη μείωση των γενικών εξόδων διαχείρισης
 • Υποστηρίζεται από τη συλλογική σοφία των 210 εκατομμυρίων συστημάτων

Ενσωμάτωση με το δίκτυο πρόληψης απώλειας δεδομένων Symantec Prevent for Web που επιτρέπει μια ισχυρή λύση πρόληψης απώλειας ιστού και δεδομένων από έναν μόνο προμηθευτή

 • Διακόπτει τα ευαίσθητα δεδομένα από την έξοδο από το εταιρικό δίκτυο μέσω του Ιστού
 • Μειώνει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων, εφαρμόζοντας αυτόματα τις πολιτικές ασφαλείας των οργανώσεών σας
 • Αλλάζει τη συμπεριφορά των χρηστών σας μέσω εκπαίδευσης σε πραγματικό χρόνο σχετικά με πολιτικές με ειδοποιήσεις παραβίασης πολιτικής
 • Περιβάλλον υλικού της επιλογής του πελάτη.

Επιλογή ανάπτυξης εικονικής συσκευής.

Οι πελάτες μπορούν πλέον να αναπτύξουν το Web Gateway ως φυσική συσκευή, εικονική συσκευή ή συνδυασμό των δύο

Η δυνατότητα διακομιστή μεσολάβησης και προσωρινής αποθήκευσης ικανοποιεί τις ανάγκες πελατών που:

Απαιτούν διακομιστή μεσολάβησης στην τοπολογία του δικτύου Απαιτούν μια προσωρινή μνήμη HTTP για εξοικονόμηση εύρους ζώνης Θέλουν να αποκρυπτογραφήσουν το SSL και / ή να ενσωματώσουν την πρόληψη της απώλειας δεδομένων της Symantec

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζεται από το δίκτυο Global Intelligence του Symantec
 • Υποστηρίζεται από την τεχνολογία Symantec Insight
 • Το λογισμικό φιλτραρίσματος ιστού ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την πρόληψη της απώλειας δεδομένων Symantec
 • Δυνατότητες ελέγχου εφαρμογών
 • Φιλτράρισμα διεύθυνσης URL του διαδικτυακού κανόνα της Symantec με ευέλικτη ρύθμιση πολιτικής
 • Εικονική ή φυσική δυνατότητα ανάπτυξης συσκευής
 • Δυνατότητες αποκρυπτογράφησης SSL
 • Πολλαπλά επίπεδα προστασίας από κακόβουλα προγράμματα
 • Ενσωματώνεται με τον βραβευμένο κινητήρα Symantec AntiVirus

Βασικά πλεονεκτήματα

Προστασία

 • Το λογισμικό φιλτραρίσματος περιεχομένου Web υποστηρίζεται από το Global Intelligence Network της Symantec με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την ενίσχυση της προστασίας
 • Ενσωματώνει τον βραβευμένο κινητήρα AntiVirus της Symantec
 • Υποστηρίζεται από την Symantec Insight που παρέχει προληπτική προστασία από νέες, στοχευμένες ή μεταλλαγμένες απειλές
 • Έλεγχος

  • Ενσωμάτωση με το δίκτυο πρόληψης απώλειας δεδομένων Symantec Prevent for Web επιτρέπει μια ισχυρή λύση πρόληψης απώλειας ιστού και δεδομένων από έναν μόνο προμηθευτή
  • Η λίστα φιλτραρίσματος διεύθυνσης URL της γραμμής διανομής της Symantec δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να παρακολουθούν, να αποκλείουν ή να επιτρέπουν την πρόσβαση σε εκατομμύρια διευθύνσεων URL που αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια ιστοσελίδων που οργανώνονται σε ~ 100 διαφορετικές κατηγορίες
  • Η λίστα φιλτραρίσματος URL δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να παρακολουθούν, να αποκλείουν ή να επιτρέπουν την πρόσβαση σε πάνω από 100 εκατομμύρια ιστότοπους που οργανώνονται σε 62 διαφορετικές κατηγορίες
   
  X